Més motor

Santa Cristina d’Aro homenatja Gerard Congost i Víctor Puig

Motor. Són campió i subcampió d’Espanya de motocròs a les categories de 125 cc i 85 cc

Gerard Congost i Víctor Puig van rebre la felicitació de l’Ajuntament de Santa Cristina com a campió i subcampió d’Espanya de motocròs en les categories de 125cc i 85cc, respectivament. El regidor d’esports, Xavier Figueras, els va dedicar aquestes paraules: “Sou un exemple per les noves generacions, des de ben petits heu estimat el vostre esport i amb constància i disciplina als entrenaments i a les competicions heu aconseguit forjar un gran currículum esportiu”.

Gerard Congost, de 15 anys, va aconseguir el campionat d’Espanya de 125cc el passat 2 de juny, quan va quedar en segona posició a l’última prova de la temporada, que es va disputar a Alcanyís. Mentrestant, Víctor Puig, de 13 anys, va quedar en segona posició al campionat d’Espanya de 85cc de motocròs.

Tots dos pilots preparen el mundial MX Junior que es disputarà a la població italiana de Pietramurata els dies 13 i 14 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)