Trial

Toni Bou, imparable

Motor. El pilot de Piera desbanca un excel·lent Jeroni Fajardo en el trial de Bèlgica i aconsegueix la cinquena victòria seguida en el mundial

Jeroni Fajardo ha posat Toni Bou contra les cordes en el trial de Bèlgica, però el pilot de Piera ha sortit vencedor de la cinquena cursa del mundial, per tan sols tres punts (33 a 36). El pilot gironí de Gas Gas ha tancat la primera volta en el primer lloc, seguit pel cap de files de Montesa (18 a 21), però en la segona volta el líder del mundial ha fet només 11 punts i ha desbancat Fajardo, que n’ha fet 17. Adam Raga ha arrodonit el triplet català, però lluny dels capdavanters (72 punts). Amb cinc victòries en les cinc curses disputades, Bou va pel camí de conquerir el dotzè títol mundial a l’aire lliure.

Gas Gas ha completat un gran dia amb la victòria d’Albert Cabestany en la copa del món de trial-E. El pilot tarragoní ha guanyat les dues curses de la copa elèctrica i ha donat el tercer títol seguit de trial-E a la marca gironina.

Trial GP de Bèlgica
1r Toni Bou (Montesa) 33 punts
2n Jeroni Fajardo (Gas Gas) 36
3r Adam Raga (TRRS) 72
4t Takahisa Fujinami (Montesa) 73
5è Jaime Busto (Vertigo) 78
6è Jorge Casales (Vertigo) 82
10è Miquel Gelabert (Sherco) 102
11è Arnau Farré (Jotagas) 117
General
1r Toni Bou (Montesa) 100 punts
2n Adam Raga (TRRS) 81
3r Jeroni Fajardo (Gas Gas) 67
4t Takahisa Fujinami (Montesa) 66
5è Jaime Busto (Vertigo) 51
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)