Motociclisme

Les 24 Hores, de dol

Motociclisme. La cursa del Circuit de Barcelona-Catalunya arrenca entenebrida per l’accident mortal d’Aureli Martínez divendres al vespre

Les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme van arrencar ahir al migdia al Circuit de Barcelona-Catalunya, després d’un minut de silenci en record d’Aureli Martínez. El pilot d’Alella, de 56 anys, va morir divendres al vespre, de resultes d’un accident durant els entrenaments cronometrats. La dinàmica va ser una fatalitat: el pilot francès Baptiste Santilli va quedar sense frens a la recta del darrere i va haver de saltar de la moto, que, sense control, va impactar contra Martínez mentre estava traçant el revolt d’entrada a la zona de l’Estadi. El pilot va ser atès pels serveis mèdics del Circuit i traslladat posteriorment a l’Hospital de Granollers, on va morir de resultes de les lesions.

Disputat un terç de la prova Kawasaki Català va perdre el primer lloc per una avaria mecànica. Yamalube Folch, va plegar en la segona hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)