Motociclisme

Victòria i lideratge de Dalla Porta en Moto 3

Motociclisme. El gironí Albert Arenas cau quan rodava en el grup capdavanter del GP d’Alemanya, a Sachsenring

Lorenzo Dalla Porta s’ha endut la victòria en el GP d’Alemanya de Moto 3, disputat amb l’asfalt sec, després que l’escalfament matinal s’hagi fet sobre la pista molla. L’italià ha batut el seu company en l’equip Leopard Honda, Marcos Ramírez, i Aron Canet (Max Racing KTM). Ha estat la primera victòria del curs de Dalla Porta –vuitè vencedor diferent en nou curses disputades–, que ha desbancat Canet al capdavant de la general (125 punts a 123). El pilot valencià ha remuntat des del 22è lloc de la graella fins a col·locar-se primer en l’última volta, però els del Leopard l’han superat abans de l’arribada.

El pilot gironí Albert Arenas (Ángel Nieto Team, KTM) rodava en el grup capdavanter de bon començament, però en la volta 16 de (27) ha caigut tot sol en el primer revolt, imitat uns instants més tard per Kaito Toba. És la tercera cursa seguida en què l’únic pilot català de la categoria petita va a terra.

Abans de la cursa de Moto 3 s’ha disputat la primera cursa de Moto-E, interrompuda després de sis voltes de les deu previstes, quan una caiguda ha malmès una barrera de protecció. Niki Tuuli ha estat el primer vencedor de la copa del món elèctrica, mentre que el barceloní Sete Gibernau ha entrat novè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)