Motociclisme

Àlex Márquez fa la ‘pole’ en el GP d’Anglaterra

Motociclisme. El líder del mundial s’endú a Silverstone la tercera posició preferent en les quatre últimes proves de Moto 2

Àlex Márquez ha fet la posició preferent en el GP d’Anglaterra de Moto 2, amb un nou rècord del circuit de Silverstone (2:04.374). Ha estat la tercera pole del líder del mundial en les quatre últimes proves del curs.

El seu company en l’equip Marc VDS, Xavi Vierge, ha estat cinquè, a quatre dècimes del seu company.

Entre els dos pilots catalans s’han classificat Jorge Navarro, Augusto Fernández i Remy Gardner, els dos últims amb els equips catalans de Sito Pons i Edu Perales.

Per la seva banda, el rival més immediat de Márquez en la general, Tom Lüthi, ha caigut –quan rodava just al davant del pilot cerverí a les acaballes de la Q2– i sortirà dotzè.

Diumenge, la cursa de Moto 2 serà de forma excepcional l’última del programa del GP d’Anglaterra. La cursa de Moto 3 començarà a les 12:20, hora catalana; la de Moto GP, a les 14 h, i la de la categoria mitjana, a les 15:30 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)