Més motor

Vint-i-quatre al quadrat

Resistència. 49 equips disputaran la 21a edició de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme al Circuit de Barcelona-Catalunya, que torna a tenir una competició virtual paral·lela

Demà al migdia arrencarà al Circuit de Barcelona-Catalunya la 21a edició de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez, que, per segon any consecutiu, es disputarà en paral·lel amb les 24H SimRacing, una competició virtual amb simuladors, a l’espai Montjuïc Club (damunt els boxs). Un total de 49 equips disputaran la cursa de resistència a Montmeló, incloent-n’hi dos de catalans (Baporo i Tictap) i un de valencià (GSR). També hi serà el gironí Francesc Gutiérrez, l’únic pilot que ha disputat totes les edicions (vencedor absolut el 1998 i el 2008, i el 2018 en les 24H TCE), ara en l’equip francès Vortex V8.

La prova puntua per a les 24H Series Continents i les 24H Europe, amb apartats de GT i TCE. L’entrada és gratuïta i ofereix un munt d’al·licients per als aficionats, amb una fan zone al pàdoc –amb simuladors i pantalles per seguir les competicions– i una zona d’acampada. A més, per primer cop el públic podrà accedir a l’espectacular graella de sortida, uns minuts abans de començar la cursa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)