Motociclisme

Victòria de Tatsuki Suzuki a Misano

Motociclisme. El gironí Albert Arenas cau en la quarta volta del GP de San Marino de Moto 3, quan era quart

Tatsuki Suzuki ha guanyat el GP de San Marino de Moto 3, al davant de l’escocès John McPhee i de l’italià Tony Arbolino. El pilot japonès sortia de la posició preferent i ha donat la victòria a l’equip SIC58 de Paolo Simoncelli en el circuit de Misano, que du el nom del seu fill, Marco Simoncelli.

En la lluita pel títol, el líder Lorenzo Dalla Porta ha entrat cinquè, després de la caiguda en l’última volta d’Andrea Migno i Ai Ogura, però l’han penalitzat amb tres segons per excedir els límits de la pista i s’ha classificat vuitè. Amb tot, ha tret suc de l’abandonament per problemes tècnics d’Aron Canet. L’italià suma 179 punts, mentre que el valencià manté els 157 que ja tenia i Arbolino ja en té 149.

Per la seva banda, Albert Arenas s’ha ficat en la lluita per la victòria de bon començament, però en el segon revolt de la quarta volta ha anat a terra, quan era quart. Ha estat la sisena caiguda en cursa del gironí en les últimes set proves.

Ferrari, líder en Moto E

Abans de la cursa de la categoria petita s’ha disputat la de Moto E. Matteo Ferrari ha dominat al davant del valencià Hèctor Garzó, que han repetit el mateix resultat de la cursa de motos elèctriques de dissabte. La castellana María Herrera ha sumat els primers punts amb un sisè lloc ahir i un cinquè en la segona cursa. Per la seva banda, el barceloní Sete Gibernau va ser novè en la primera i ha anat a terra avui. L’italià Ferrari lidera la general, amb 72 punts, seguit per Garzó (53).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)