Fórmula 1

Hamilton fa el millor temps a Marina Bay

Fórmula 1.

El britànic Lewis Hamilton (Mercedes) ha marcat avui el millor temps en la segona sessió d’entrenaments lliures per al Gran Premi de Singapur, quinzena prova del Mundial de Fórmula 1. El pentacampió mundial i defensor del títol, que no liderava la taula de temps d’uns assajos lliures des dels tercers del Gran Premi d’Hongria, ha tornat al capdamunt després de donar la seva millor volta al traçat urbà Marina Bay en un temps d’1: 38.773 .

Després d’haver estat tercer al matí, Hamilton ha superat a la tarda i per aquestes 184 mil·lèsimes al neerlandès Max Verstappen (Red Bull Racing), que havia estat el millor en la primera sessió i que ha constatat la seva bona adaptació al traçat urbà de la cursa nocturna de Singapur. El tercer millor temps l’ha fet l’alemany Sebastian Vettel (Ferrari), seguit del company d’Hamilton, el finlandès Valtteri Bottas. Per darrere del nòrdic s’ha escolat en el cinquè lloc el tailandès Alexander Albon, que al volant del seu Red Bull, en què substitueix el francès Pierre Gasly, ha precediren la taula de temps al guanyador dels dos últims grans premis (Bèlgica i Itàlia ), el monegasc Charles Leclerc (Ferrari). El madrileny Carlos Sainz ha establert el setè millor registre amb 1:40.145.

Demà es disputen els tercers entrenaments lliures (12 h -13 h), que donaran pas a la sessió de classificació (15 h -16 h) que establirà la formació de sortida de la cursa de diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)