Motociclisme

Canet guanya a Motorland i escurça diferències

Motociclisme. Albert Arenas entra vuitè en el GP d’Aragó de Moto 3, en què el pilot valencià recupera vint punts al líder Dalla Porta

Aron Canet ha guanyat el GP d’Aragó de Moto 3, la seva tercera victòria del curs, dominant la cursa de punta a punta. En una categoria en què la competició s’acostuma a jugar en grup, el pilot valencià s’ha escapolit dels rivals i ha creuat la meta amb 4.5 segons d’avantatge respecte d’Ai Ogura, segon –primer podi per al pilot japonès de 18 anys– i Denis Foggia. Albert Arenas ha lluitat en el segon grup de vuit pilots que s’ha format rere el líder i ha entrat vuitè, a 5.4 del vencedor. Un bon resultat per al pilot gironí després de dos zeros seguits. L’altre pilot català en la cursa, el debutant Gerard Riu, ha estat dinovè. Per la seva banda, el valencià Jaume Masià ha caigut i s’ha trencat el canell dret.

Pel que fa a la lluita pel mundial, Canet ha recuperat vint punts al líder del mundial, Lorenzo Dalla Porta, que s’ha classificat onzè. L’italià ha creuat la meta desè, però ha estat el primer pilot sancionat amb la pèrdua d’una posició per haver excedit els límits de la pista en l’última volta. Ara suma 184 punts i Canet, 182.

La següent cursa del programa a Motorland és la de Moto GP, que, de forma excepcional, arrencarà a les 13.00 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)