Motociclisme

Marc Márquez

Pilot de Repsol Honda

“Tenia el pla de cursa claríssim”

Marc Márquez, que ja assaboreix el seu setè títol mundial, va admetre que va viure un cap de setmana gairebé perfecte. “Fins i tot la caiguda em va ajudar molt a triar el pneumàtic mitjà a davant”, va precisar. Respecte a l’estratègia, va dir en acabar la cursa que ho tenia tot molt clar: “El pla ha sortit tal com havíem previst. De vegades ho penses i es complica, però avui tenia molt clar que calia tirar fort en les tres primeres voltes per evitar els problemes quan els rivals et segueixen. És la millor manera per obrir distància.”

El cerverí va recordar també la caiguda que va tenir a Austin al principi del campionat. “Una de les coses que vaig aprendre allà és que és igual tenir quatre segons o dotze segons d’avantatge ja que el més important és guanyar i gestionar l’avantatge de la millor manera, i això és el que hem fet aquí. Agafar tres o quatre segons per si després el pneumàtic baixava.”

Respecte a la constància en un campionat, Márquez va posar com a exemple Petrucci. “És quart tot i que només ha guanyat una cursa, però sempre hi és.” El pilot no vol esperar gaire a celebrar un nou títol mundial. “Prefereixo no esperar i ser campió a Tailàndia, aprofitar el primer match ball. En qualsevol cas em plantejaré el cap de setmana com qualsevol altre i això és, d’entrada, pensar en la victòria. Després els rivals em posaran al meu lloc”. Márquez també considera que ha canviat molt respecte al 2014: “Llavors em sentia invencible, però fins i tot una gran pedra es pot trencar i aquest any m’adapto més a qualsevol situació, estic més concentrat.”

“MATCH BALL”

“Si a Tailàndia faig el mateix que sempre tindré més possibilitats de ser campió”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)