Motociclisme

Portar el títol a la casa d’Honda

Motor. Marc Márquez mai ha disputat el GP del Japó, que es correrà diumenge, com a campió mundial i vol que sigui un homenatge per la gent que treballa en la marca japonesa

Marc Márquez disputarà diumenge el GP del Japó com a campió mundial de Moto GP. Mai havia arribat a la casa d’Honda amb el títol a la seva butxaca, tot i que si que l’havia guanyat allà tres cops, els anys 2014, 2016 i 2018. El pilot cerverí ha manifestat: “És una sensació especial portar el títol de campió del món a la casa d’Honda. Aquesta vegada podré veure tota la gent d’Honda i HRC que ha ajudat que aquest títol del 2019 fos possible.” Marc Márquez continuarà centrat en la cursa i a mirar d’aconseguir la victòria, perquè la seva feina no s’ha acabat: “És el moment d’anar a guanyar tots els títols, el de constructors i el d’equips encara estan en joc.” En el circuit de Motegi el pilot cerverí ha aconseguit dues victòries en la categoria reina (2016 i 2018). L’italià Andrea Dovizioso (Ducati), que es vol assegurar el subcampionat, i el francès Fabio Quartararo (Yamaha) semblen els rivals a tenir en compte en la cursa.

En Moto 2 Àlex Márquez (Kalex) mirarà de fer un pas important cap al títol mundial. El cerverí cercarà d’ampliar la seva avantatge en la classificació que ara és de 40 punts sobre el mallorquí Augusto Fernández (Kalex) i de 44 respecte del sud-africà Brad Binder (KTM). Àlex Márquez ja va guanyar l’any 2017 en el circuit japonès i si fa un bon resultat podria tenir la primera possibilitat de ser campió en la cursa següent, a Austràlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)