Motociclisme

Maverick Viñales domina els primers entrenaments a Austràlia

Motor. Marc Márquez només fa el sisè temps i Fabio Quartarado cau en la primera sessió i no surt en la segona

Maverick Viñales (Yamaha) domina les dues sessions d’entrenaments del GP d’Austràlia i acaba la jornada amb el millor temps d’1:28.824. L’empordanès supera per mig segon a la Ducati d’Andrea Dovizzioso (1:29.320), mentre que el tercer registre és pel britànic Cal Crutchlow i la seva Honda (1:29.325).

El campió mundial, Marc Márquez (Honda), només pot fer el sisè millor registre (1:29.421) en aquesta primera jornada en el circuit de Phillip Island. El cerverí s’ha trobat amb el seu company d’equip Jorge Lorenzo, que anava molt més lent, en el seu últim intent per fer una volta ràpida, s’han arribat a tocat, i l’hi recrimina ostensiblement que l’ha molestat.

El francès Fabio Quartarado (Yamaha) fa una errada en la primera sessió, amb el terra mullat, i pateix una forta caiguda. S’ha donat un cop en el turmell esquerra i en la segona sessió no ha sortit i ha descansat per intentar estar a punt per la jornada de demà.

En Moto 2 Àlex Márquez (Kalex), que pot guanyar el títol mendial en aquest gran premi, és conservador en la segona sessió i fa el vuitè registre (1h33.675). En la primera sessió d’entrenaments cau sense conseqüències i en la segona s’ho agafa amb calma. El millor registre és pel madrileny Jorge Martín (KTM) amb 1:33.010.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)