Fórmula 1

Els Ferrari, al davant

Fórmula 1. Sebastian Vettel fa el millor temps en la primera jornada d’entrenaments del GP del Brasil, amb Charles Leclerc a 21 mil·lèsimes

Els Ferrari de Sebastian Vettel i Charles Leclerc van dominar la primera jornada d’entrenaments del GP del Brasil. El pilot alemany va fer el millor temps, amb 1:09.217, i el monegasc es va quedar a només 21 mil·lèsimes. El tercer millor registre va ser per a Max Verstappen i el seu Red Bull, a 134 mil·lèsimes. Aquests tres pilots són els que aspiren a ocupar la tercera posició del podi del mundial i sembla que han començat molt centrats. Darrere seu es van situar els dos pilots de Mercedes, Valtteri Bottas i Lewis Hamilton. La sessió va acabar cinc minuts abans perquè Daniil Kvyat va sortir de la pista, el seu Toro Rosso es va començar a cremar i es va mostrar la bandera vermella. El madrileny Carlos Sainz (McLaren) va ocupar la desena posició en els entrenaments, a més d’un segon (1.093) del millor registre.

La sessió d’entrenaments del matí va estar marcada per la pluja que va caure. El millor registre sota l’aigua va ser per a Alexander Albon (Red Bull), amb 1:16.142, que va superar per cinc dècimes Valtteri Bottas. Aquesta primera sessió també va acabar amb una bandera vermella a pocs minuts del final. El mateix Alexander Albon, que havia posat neumàtics de sec, va sortir de la pista perquè encara estava humida i va acabant xocant de manera aparatosa contra les proteccions del circuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)