Fórmula 1

Es cancel·la el Gran Premi d’Austràlia

Motor. La FIA, els organitzadors del mundial de F-1 i els responsables de la prova ho han anunciat a través d’un comunicat conjunt a conseqüència de la pandèmia del coronavirus

La FIA, els organitzadors del mundial de F-1 i els responsables del Gran Premi d’Austràlia han acordat cancel·lar, a conseqüència de la pandèmia de coronavirus, la prova que aquest cap de setmana havia d’inaugurar el campionat al Circuit Albert Park de Melbourne. Poc abans de l’inici dels primers entrenaments lliures i hores després de l’anunci de McLaren de la seva renúncia a participar pel positiu per Covid-19 d’un membre de l’equip, es va fer l’anunci oficial de la cancel·lació de la prova. “Després de la confirmació que un membre de l’equip McLaren Racing ha donat positiu de Covid-19 i la decisió de l’equip de retirar-se del Gran Premi d’Austràlia i la Fórmula-1 vam convocar una reunió dels altres nou directors dels equips dijous per la nit. Aquestes discussions van arribar a l’opinió majoritària dels equips que la cursa no havia de continuar endavant. La FIA i la F-1, amb el suport total de la Corporació del Gran Premi d’Austràlia, han pres la decició que es cancel·li tota l’activitat de la Fórmula-1 pel Gran Premi d’Austràlia”, s’informa a través d’un comunicat conjunt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)