Trial

Andorra obrirà el mundial ‘indoor’ a l’octubre

Motor.

El pilot de Piera Toni Bou, el més llorejat en la història de el trial, amb 14 títols mundials indoor (X-Trial) i 13 a l’aire lliure, ha revelat avui que el X-Trial d’Andorra la Vella, que havia de ser últim de la temporada 2019-2020 i que es va suspendre per la COVID-19, serà el primer de la temporada 2020-2021. El X-Trial Andorra la Vella, previst per al 25 d’abril, obrirà, el proper 10 d’octubre la nova temporada.

Toni Bou (Repsol HRC) va guanyar les cinc proves disputades en aquesta campanya i va superar en 25 punts al seu rival més proper, l’ulldeconenc Adam Raga (TRRS).

Bou reconeix que aquesta és “una situació sense precedents. Tant 2Play (empresa organitzadora de l’Mundial) com la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) estan treballant per adaptar-se a aquesta situació de la millor manera possible. La primera prioritat és la salut de tots i superar aquesta crisi mundial de la manera més ràpida i efectiva possible”. “L’abandonament oficial de la temporada 2020 X-Trial va ser inevitable, i el fet que les dues rondes cancel·lades (Andorra i Viena) s’hagin traslladat a l’calendari de la temporada que és una bona notícia”, hi afegeix

Les dues dates suspeses de la temporada 2019-20 obriran el mundial a Andorra a l’octubre . La segona es farà a Viena el 14 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)