Motociclisme

Presenten la copa Polini de l’ETG

Motor. L’escola de Girona té les tres competicions de promoció del país

L’Escola Tècnica Girona ja té, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM) i el RACC, les tres competicions oficials i federades del país de motos en les categories de promoció, des dels 5-6 anys als 14-15. L’entitat gironina ja organitzava la copa ETG-Ohvale i la Yamaha R125 bLU cRU Cup, a les quals s’afegeix la recentment creada copa ETG-Polini PromoRACC3 de minivelocitat per a aquest 2020. Aquesta darrera està dissenyada per a nens i nenes de fins a nou anys i ofereix una gran oportunitat per a la iniciació en les curses. És en igualtat mecànica –motors precintats–, jornades d’entrenament, coach esportiu, curses a dues mànigues en circuits de kàrting catalans i l’assistència tècnica dels alumnes de l’escola.

La copa ofereix als participants tot el material, fa cerimònies de podis i una gala final de temporada en què s’entrega una beca al campió per a un any a la copa ETG-Ohvale. La competició es va presentar des de l’aula virtual de formació en línia d’ETG Racing amb el president de la federació catalana Josep Maria Mañé, els responsables de l’escola, Jordi Moncanut i Albert Torras, organitzadors i patrocinadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)