Motociclisme

Situen Pol Espargaró al costat de Marc Márquez a HRC l’any 2021

Motociclisme. Isaa

Pol Espargaró (Granollers, 1991) serà el company d’equip de Marc Márquez a Repsol Honda els anys 2021 i 2022 si es confirmen les informacions difoses per diversos mitjans en les últimes hores. Sobtaria l’arribada del pilot vallesà per ocupar la plaça que en el minicampionat del 2020 serà per a Àlex Márquez, però el germà del vuit cops campió del món entén que podrà progressar més sense la pressió de la comparació constant amb Marc i el seu futur podria estar a l’equip LCR –probablement en el lloc de Cal Crutchlow– amb material Honda de fàbrica i totes les evolucions perquè no tingui dèficits mecànics.

La maniobra d’HRC s’encamina a garantir la formació a la màxima categoria de qui consideren que és una clara aposta de futur. Àlex Márquez (Cervera, 1996) és tres anys més jove que el seu germà i el 2023 en tindrà 27, per 30 de Marc.

Per Pol Espargaró, l’oportunitat de compartir equip al costat del millor pilot dels últims temps seria un estímul i el premi a una trajectòria que té els seus principals èxits l’any 2013 quan va guanyar el títol de Moto2 després d’haver-ne estat subcampió. Va córrer amb una Yamaha Tech 3 durant tres anys (6è, 9è i 8è) i va fitxar per KTM el 2017 (17è, 14è i 11è del campionat en els seus tres anys) però ja havia comunicat a l’equip austríac que no renovaria el contracte i fa dies ja havia admès que estava parlant amb HRC i Ducati. Suma 15 victòries entre Moto2 i 125 cc.

No està signat

Alberto Puig, mànager de Repsol Honda, nega que hi hagi res signat: “HRC sempre pensa en present i futur, fins i tot en les circumstàncies actuals, però no tenim res signat que no hagi estat anunciat”. Mentrestant Lucio Cecchinello mostra el seu desig de renovar els dos pilots actuals (Cal Crutchlow i Takaaki Nakagami), però una instrucció per part d’HRC podria canviar el curs dels esdeveniments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)