Motociclisme

Junts dos anys més

Motor. Aleix Espargaró renova per Aprilia fins al 2022. El pilot de Granollers, que té 30 anys, va arribar a l’equip el 2017

El pilot català Aleix Espargaró i l’Aprilia Racing Team Gresini continuaran junts dos anys més en la categoria de Moto GP. El granollerí, de 30 anys, ha renovat el contracte fins al 2022. Aleix Espargaró va arribar a Aprilia el 2017, i el 2019 va signar el segon contracte amb la marca, que ara s’ha tornat a allargar, i en total arribarà als sis anys de col·laboració el 2022. El de Granollers s’ha mostrat satisfet per la renovació i ha dit en el comunicat de l’equip que se sent “molt feliç” per la renovació: “L’aspecte humà és molt important per a mi i en quatre temporades Aprilia s’ha convertit en la meva segona família.” Aleix Espargaró va quedar content dels tests que van fer amb l’RS-GP 2020, i explica: “En l’apartat tècnic el creixement dels darrers mesos m’ha convençut. Crec que hem d’acabar la feina i portar el projecte on es mereix.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)