Trial

Torn per a Adam Raga

Trial. Després de la victòria de dissabte de Toni Bou, el pilot d’Ulldecona s’estrena en la represa del mundial a Isola 2000

El pilot d’Ulldecona Adam Raga (TRRS) es va imposar en la segona prova del mundial de trial, que es va disputar ahir a l’estació francesa d’Isola 2000, al davant del basc Jaime Busto (Vertigo) i del multicampió Toni Bou (Montesa), que tot i deixar escapar el triomf manté el lideratge del campionat (35 punts) al davant de Busto (34) i Raga (33).

Raga, que va ser campió del món el 2005 i el 2006, abans que comencés el regnat de Bou, va fer ahir set punts menys que Busto i vuit menys que Bou. En el top 10 de la jornada, també hi van quedar Jeroni Fajardo (4rt) i Miquel Gelabert (7è).

El gran premi de França, dividit en dues jornada, va suposar el retorn del trial a la competició després de l’aturada pel coronavirus. La pròxima cita tindrà lloc a Pobladura de las Regueras el cap de setmana vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)