Ral·lis

Laia Sanz cau i es retira de l’Andalusia Rally

Motor. La pilot de GasGas disputava la prova com a preparació pel Dakar 2021. S’ha fet una cremada a l’avantbraç i una ferida que ha necessitat punts de sutura

Laia Sanz (GasGas) s’ha retirat de l’Andalusia Rally que es disputa a Cadis per culpa de l’aparatosa caiguda que va patir dimarts en l’etapa pròleg. La pilota de Corbera de Llobregat estava disputant aquesta prova com a preparació pel Dakar 2021.

En els primers quilòmetres del tram inaugural Laia Sanz va caure i va lliscar durant varis metres. Això li va provocar una cremada a l’avantbraç per fricció i una ferida que va requerir alguns punts de sutura. Després de passar mala nit i avaluar el seu estat aquest matí ha decidit no continuar i s’ha retirat.

Aquest era el retons de Laia Sanz a la competició després de vuit mesos sense activitat. Ja estava recuperada de la lesió a la mà dreta que es va fer en el Dakar d’aquest any. Respecte a la caiguda la pilot ha manifestat en declaracions difoses pel seu equip: “El ral·li no ha començat molt bé per a mi, perquè he tingut una gran caiguda just a l’inici de l’especial. El sòl estava més relliscós del que semblava, anava molt ràpida i he entrat massa passada en una corba”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)