Motociclisme

La pluja complica els primers entrenaments a Le Mans

Motor. Smith fa el millor temps en Moto GP en el GP de França, Daniel en Moto 2 i Migno en Moto 3, en una sessió marcada per les caigudes

La pluja i l’estat de l’asfalt han complicat molt les primeres sessions d’entrenaments lliures del GP de França que s’està disputant al circuit de Le Mans. El britànic Bradley Smith ha sigut el millor en aquestes condicions en Motp GP i ha fet un temps d’1:43.804, superant per poc més d’una dècima al local Johann Zarco (Ducati), un especialista en aquest mític traçat. El lider del mundial, el francès Fabio Quartararo (Yamaha), no ha passat de la divuitena plaça (1:46.494) ja que no ha volgut arriscar. El millor català ha sigut Maverick Viñales (Yamaha) en la sisena posició (1:44.180), mentre que Pol Espargaró (KTM) ha fet el desè temps (1:44.760).

En Moto 3, els primers en sortir a pista, hi han hagut una quinzena de caigudes, tot i que han sigut netes sense danys per als pilots. L’italià Andrea Migno (KTM) ha sigut el que ha fet millor temps en aquestes condicions amb un registre d’1:54.810. El gironí Albert Arenas (KTM) ha acabat la primera sessió amb el tercer millor temps (1:55.589). El líder del mundial, el japonès Ai Ogura (Honda), ha sigut un dels que ha caigut i ha acabat amb el quinze temps (1:57.443).

El pilot de Malàisia Kasma Daniel (Kalex) ha sigut el que s’ha adaptat millor a la pluja en Moto 2 i ha fet el millor registre amb 1:51.279. Xavi Vierge (Kalex) ha sigut el millor català en el 21è lloc amb 1:53.225.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)