Motociclisme

Viñales, segon temps en Moto GP a Le Mans

Motor. La pluja i la pista molla han complicat els entrenaments del GP de França. Àlex Márquez destaca amb el sisè registre

Maverick Viñales (Yamha) ha acabat el primer dia d’entrenaments lliures en el GP de França que es disputa al mític circuit de Le Mans amb el segon millor registre. L’empordanès ha fet 1:34.500 i ha quedat a quatre dècimes del pilot més ràpid, l’australià Jack Miller (Ducati), que ha marcat 1:34.356. La segona sessió d’entrenaments lliures de Moto GP s’ha iniciat sense pluja, però després ha plogut i cap al final ha tornat a parar, però la pista ha quedat molt complicada i cinc pilots, entre ells Aleix Espargaró (Aprilia), han caigut. Àlex Márquez (Honda) ha fet uns bons entrenaments lliures i ha acabat amb el sisè millor registre amb 1:35.337.

Caiguda i a l’hospital

El líder del mundial de Moto 2, l’italià Luca Marini (Kalex), ha caigut, s’ha fet mal al turmell i l’han hagut de portar a l’hospital. El barceloní Xavi Vierge (Kalex) ha acabat amb el desè registre (1:38.459). El millor temps l’ha aconseguit el britànic Jake Dixon (Kalex) amb 1:37.713. En la categoria de Moto 3, el txec Filip Salac (Honda) ha estat el que millor s’ha adaptat a les males condicions de la pista i ha aconseguit el millor registre (1:44.820) en uns entrenaments per primera vegada en la seva carrera. El gironí Albert Arenas (KTM) ha acabat amb el tretze registre amb 1:46.587, lluny dels primers i a mig segon del líder del mundial, el japonès Ai Ogura (Honda), que ha fet el setè millor temps amb 1:46.076.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)