Motociclisme

Rossi, positiu per coronavirus

Motor. L’italià serà baixa aquest cap de setmana en el Gran Premi d’Aragó

L’italià Valentino Rossi ha donat positiu per coronavirus, segons ha informat l’equip Yamaha, i serà baixa per disputar aquest cap de setmana el Gran Premi d’Aragó al circuit Motorland. Rossi va deixar diumenge passat el circuit de Le Mans i va viatjar a casa seva a Tavullia (Itàlia). El dimarts 13 es va sotmetre a un primer test PCR que va ser negatiu, però dijous, en no trobar-se bé, en va fer un altre que va donar positiu. L’equip assegura que durant aquest temps Rossi no ha estat en contacte amb cap de les persones de l’escuderia que es troba al GP de l’Aragó i, per tant, tots ells seran al circuit.

El retorn del llegendari pilot, que ha guanyat set campionats mundials de la màxima cilindrada, dependrà dels testos que es faci abans dels pròxims grans premis.

L’altre pilot oficial de Yamaha és el rosinc Maverick Viñales, un dels aspirants al títol mundial aquesta temporada.

Arenas, a Moto 2

El gironí Albert Arenas (KTM), actual líder del mundial de Moto 3, farà el salt el 2021 a Moto 2 amb l’equip Aspar, segons ha confirmat l’escuderia del quatre vegades campió del món. Arenas complirà la temporada vinent la seva sisena temporada amb l’equip i ho farà pujant de categoria després d’exhibir un formidable progrés aquest 2020 a Moto 3, una categoria que lidera havent sumat tres victòries. Arenas pilotarà una Speed Up i serà company d’Aaron Canet.