Motociclisme

Tres curses per decidir tres títols

Motor. El rosinc Viñales és a 19 punts del primer en MotoGP i el gironí Arenas, líder en Moto3, en té 19 de marge. En Moto2, 7 punts separen els dos millors, sense catalans amb possibilitats

El mundial ha arribat a la fase decisiva i quan falten tres curses per disputar els tres títols estan per decidir. Al circuit Ricardo Tormo de Xest es disputaran de manera consecutiva les dues properes, el GP d’Europa, a partir d’avui, i el GP de la Comunitat Valenciana el 15 de novembre. El campionat acabarà a Portugal el dia 22.

La MotoGP continua molt ajustada, amb quatre pilots en un marge de 25 punts –una victòria–, i el mallorquí Joan Mir com a líder, amb 14 punts de marge sobre el francès Fabio Quartararo. El rosinc Maverick Viñales ocupa la tercera posició a 19 punts. L’empordanès afronta amb ganes les tres últimes proves i va dir que la seva estratègia: “És molt clara: acabar davant de Mir i de Quartararo.” Buscarà retallar punts en el campionat, però també és conscient que: “No serà fàcil, però anem a lluitar fort intentant donar el màxim nivell.” Maverick Viñales diu que el circuit de Xest li agrada molt.

El valencià Iker Lecuona serà baixa perquè el seu germà ha donat positiu de Covid-19, i tot i que ell ha donat negatiu, ha de fer la quarantena. Valentino Rossi va donar positiu en l’última prova, està pendent de més resultats i si no pot córrer el substituirà en la seva Yamaha el nord-americà Garrett Gerloff, provinent de les superbikes.

El gironí Albert Arenas és el líder de Moto3, amb 19 punts de marge respecte al japonès Ai Ogura i 20 respecte a l’italià Celestino Vietti. La categoria més ajustada del mundial és Moto2, en què els dos primers –el britànic Sam Lowes i l’italià Enea Bastianini– estan separats per 7 punts. Cap català té possibilitats d’estar entre els millors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)