Motociclisme

Rossi torna a MotoGP després d’estar absent en dues curses pel seu positiu

S’aïllen cinc membres de l’equip de Viñales per un positiu, però el rosinc pot disputar els tercers entrenaments lliures

Valentino Rossi ha tornat a pujar a la seva Yamaha i ha disputat la tercera sessió d’entrenaments lliures de MotoGP del GP d’Europa. L’italià s’havia perdut les dues darreres curses d’Aragó perquè va donar positiu de Covid-19 i tampoc va estar present en les dues primeres sessions d’entrenaments d’aquest Gran Premi. El va substituir el nord-americà Garret Gerloff en la jornada de divendres, però avui ha tornat a la pista i ha fet el setè temps de la sessió (1:41.642). La pista mullada, tot i que s’ha anat secant amb el pas dels pilots, l’hi ha impedit entrar en la Q2 i haurà de disputar la Q1.

També estarà en aquesta primera qualificació Maverick Viñales, que no ha millorat i tenia l’onzè temps. El rosinc però està sancionat pel canvi de motor i faci el que faci en la qualificació sortirà des del pit lane. L’empordanès ha estat pendent fins l’últim moment d’un resultat negatiu d’una prova PCR per poder sortir a la pista ja que cinc membres del seu equip han estat aïllats per un positiu que es va saber divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)