Motociclisme

Pol Espargaró i Àlex Rins ocupen els dos primers llocs en MotoGP

El granollerí fa la seva segona posició preferent de la temporada en el GP d’Europa

Pol Espargaró (KTM) i Àlex Rins (Suzuki) sortiran des de les dues primeres posicions de la graella de sortida en MotoGP en el GP d’Europa que es disputa en el circuit de Xest. El granollerí i el barceloní s’han adaptat molt bé a una pista molla però en la que s’han anat millorant els temps a mesura que s’han anat fent voltes. La lluita ha estat molt disputada i només els han separat 41 mil·lèsimes ja que Pol Espargaró ha fet un temps d’1:40.434 i Àlex Rins un registre d’1:40.475. Aleix Espargaró (Aprilia) ha marcat el setè millor registre (1:40.997). El líder del mundial, el mallorquí Joan Mir (Suzuki), sortirà des de la segona línia de la graella, la cinquena posició (1:40.704).

Cap dels tres catalans que han disputat la Q1 ha pogut superar-la. Àlex Márquez (Honda) sortirà des de la catorzena posició i Tito Rabat (Ducati) des de la vintena. Maverick Viñales (Yamaha) ha caigut en la quarta sessió d’entrenaments lliures i en la primera qualificació mai ha lluitat per les dues primeres places. Ha fet el cinquè registre que seria la quinzena plaça de la graella, però com que està sancionat pel canvi de motor sortirà del pit lane. Valentino Rossi (Yamaha), que ha tornat a córrer després de no disputar els dos últims Grans Premis per haver donat positiu per Covid-19, sortirà des de la dissetena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)