Dakar

Laia Sanz es recupera de la malaltia de Lyme i diu que estarà al Dakar

Laia Sanz ha revelat avui a través de les xarxes socials que s’ha recuperat de la malaltia de Lyme, causada per la picada d’una paparra, i es troba a Dubai preparant el proper Dakar. “Després del confinament vaig començar a sentir-me malament, amb símptomes bastant rars i, tot i que va costar bastant trobar la causa, al final em van diagnosticar la malaltia de Lyme, causada per la picada d’una paparra” ha explicat la pilot catalana. Laia Sanz, tretze vegades campiona d’el món de trial i cinc d’enduro, ja està preparant la seva propera participació en el Dakar i assegura que se sent: “molt contenta de poder estar a Dubai amb l’equip entrenant”. La pilot de Corbera de Llobregat encara sota tractament amb antibiòtics, però es mostra contenta de la millora.

Laia Sanz, que ha acabat deu vegades el Dakar, sempre com la primera dona, ha tingut paraules d’agraïment per a l’equip i els patrocinadors: “Per donar-me suport sempre i entendre la situació, i sobretot a la meva gent propera per la paciència”. La pilota també diu que sap que no es la millor manera de preparar el Dakar però manifesta: “Vaig a donar el millor de mi, com sempre. Ens veiem al gener”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)