MotoGP

Marc Márquez comença fort en els primers lliures del GP d’Alemanya

Ha fet el millor temps per davant de Quartararo, que ha caigut

Marc Márquez (HOnda) ha començat fort els primers entrenaments lliures de MotoGP i ha fet el millor temps. El circuit de Sachsenring, on es disputa el GP d’Alemanya, és talismà pel cerverí, ja que sempre hi ha guanyat des del 2010, en totes les categories. En aquest circuit es córrer en sentit contraria a les agulles del rellotge i deu de les tretze corbes són a esquerres. Això fa que el cerverí no hagi de forçar tant i pugui tenir més descansat el seu braç dret, que encara s’està recuperant de la greu lesió.

Marc Márquez ha fet un temps d’1:21.660 i ha superat per més d’una dècima i mitja al líder del mundial, el francès Fabio Quartararo (Yamaha), que ha patit una caiguda. També va anar per terra Pol Espargaró (Honda), que ha completat uns bon entrenaments i al final ha ocupat la quarta posició. Àlex Rins (Suzuki) ha reaparegut després de la seva operació de fa dues setmanes i ha marcat el setè temps a quatre dècimes del millor.

Xavi Vierge (Kalex) ha fet el tercer millor registre en Moto2 i s’ha quedat a dues dècimes del més ràpid, l’australià Remy Gardner (Kalex), que és el líder del mundial i ha fet un temps d’1:24.873. Albert Arenas (Boscoscuro) ha realittzat una bona primera sessió i ha acabat amb el novè temps a mig segon del millor.

En Moto3 el més ràpid dels primers entrenaments ha sigut l’escocès John McPhee (Honda) amb 1:26.739. Jeremy Alcoba (Honda) ha fet el dotzè temps a un segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)