MotoGP

Zarco sortirà primer a Sachsenring i talla la ratxa de Quartararo

Aleix Espargaró completa la primera línia amb Aprilia i Marc Márquez (Honda) progressa adequadament i arrencarà en el cinquè lloc del Gran Premi d’Alemanya

El francès Johann Zarco (Ducati), amb 1:20.236, ha aconseguit al GP d’Alemanya la primera posició preferent del curs en MotoGP i ha tallat la ratxa del seu compatriota Fabio Quartararo (Yamaha), que portava cinc pole-position consecutives i avui s’ha hagut de conformar amb el segon lloc (1:20.247). El granollerí Aleix Espargaró (1:20.447) ha estat tercer i per primer cop ha situat una Aprilia en la primera línia de sortida de la categoria reina. Just després d’haver acreditat la volta ràpida, Zarco ha anat per terra i s’ha hagut de donar per acabada la sessió de qualificació. El cerverí Marc Márquez (Honda) ha evidenciat els seus progressos i prendrà la sortida des del cinquè lloc (1:20.567), just després del pilot de Ducati Jack Miller (1:20.508). També arrencarà entre els deu primers, l’altre pilot d’Honda Pol Espargaró, vuitè amb 1:20.659. Pel que fa als altres pilots catalans, Àlex Rins (Suzuki) sortirà onzè (1:20.949), Àlex Márquez (Honda), dotzè (1:21.135), i el rosinc Maverick Viñales (Yamaha), que s’ha quedat fora de la Q2 prendrà sorprenentment la sortida en penúltim lloc, el 21è (1:21.165).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)