Fórmula 1

Hamilton renova amb Mercedes dos anys més, fins al 2023

Seran onze temporades de col·laboració

Lewis Hamilton i Mercedes han arribat a un acord per renovar el seu contracte dues temporades més, i ho han anunciat en el GP d’Àustria que s’està disputant en el Red Bull Ring d’Spielberg. El set vegades campió mundial continuarà amb la marca alemanya fins al 2023. Aquest és el segon contracte que el pilot anglès ha signat amb Mercedes en sis mesos, ja que poc abans d’iniciar la pretemporada de la campanya actual només va signar per aquest any, i ara les dues parts han arribat a un acord molt més ampli i de futur. Lewis Hamilton porta nou anys amb Mercedes i arribarà als onze al final d’aquest contracte.

“És difícil creure que hagin passat gairebé nou anys treballant amb aquest increïble equip i estic emocionat perquè continuarem la nostra associació durant dos anys més” ha manifestat Lewis Hamilton. El cap de l’equip Mercedes, Toto Wolff ha comentat: “Quan entrem en una nova era de la F1 a partir del 2022, no pot haver-hi millor pilot que el nostre equip que Lewis. Els seus èxits parlen per si sols i, amb la seva experiència, velocitat i habilitat en les curses, està al cim del seu esport.” El responsable de Mercedes també ha explicat que amb la batalla que tenen aquesta temporada amb Red Bull i Max Verstappen volien enllestir aquest tema ràpid i no tenir distraccions al llarg de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)