Fórmula 1

Verstappen fa la ‘pole’ i troba un nou rival en la qualificació, Norris

El neerlandès només supera l’anglès per 48 mil·lèsimes. Hamilton acaba quart en el GP d’Àustria

Marx Verstappen ha aconseguit la posició preferent en el GP d’Àustria, la quarta de la temporada i la tercera consecutiva. El neerlandès de Red Bull ha trobat en aquesta qualificació un rival inesperat en l’anglès Lando Norris, que ha situat el seu McLaren a només 48 mil·lèsimes del líder del mundial, 1:03.720 per 1:03.768. Aquesta serà la millor posició de sortida de la seva vida de l’anglès.

En el darrer instant Sergi Pérez (Red Bull) s’ha situat tercer i ha deixat a Lewis Hamilton (Mercedes) en la quarta posició a gairebé tres dècimes (0.294) del millor registre del seu gran rival.

En la Q2 han quedat eliminats els dos Ferrari de Carlos Sainz, onzè, i Charles Leclerc, dotzè, que han sortit amb pneumàtics mitjos per estratègia de cursa i no haver de sortir demà amb tous. El madrileny s’ha quedat a només 6 mil·lèsimes de George Russell que per primera vegada ha situat el Williams en la Q3 i ho ha fet amb pneumàtics mitjos. Fernando Alonso (Alpine) sortirà catorzè després que en el seu últim i bon intent de volta ràpida ha estat molestat per Sebastian Vettel (Aston Martin) en les últimes corbes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)