MotoGP

El ‘rookie’ Raúl Fernández continua brillant i suma el sisè triomf en Moto2

Gardner, el líder del mundial, ha anat de menys a més i ha acabat segon

Raúl Fernández (Kalex) continua brillant en el seu primer any en Moto2 i ha aconseguit la seva sisena victòria i segona consecutiva. El madrileny ho ha fet a més amb força dolor en una mà, que es va operada fa quinze dies. Raúl Fernández, que sortia de la pole s’ha agafat amb calma les primeres voltes i ha deixat que Sam Lowes (Kalex) –quart–, i Aron Canet (Boscoscuro) –tercer–, lideressin la cursa. A onze voltes del final s’ha situat primer i ningú l’ha pogut atrapar. El líder del mundial Remy Gardner ha anat de menys a més i ha acabat segon, darrera del seu company d’equip i rival en la lluita pel títol.

Xavi Vierge (Kalex) ha anat de més a menys i després d’estar entre els millors, quart, en les primeres voltes ha anat cedint posicions poc a poc i ha acabat en la vuitena plaça. Albert Arenas (Boscoscuro) sortia des de la 26a plaça i ha acabat el 22è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)