Fórmula 1

Pluja i cops de teatre a Sotxi

Motos. Norris fa la ‘pole’, Hamilton sortirà quart i Verstappen últim en el GP de Rússia

La qualificació del GP de Rússia de fórmula 1 va tenir sorpreses i cops de teatre, tot això combinat amb la pluja i el terra mullat que es va anar eixugant poc a poc. Ja se sabia que el líder del mundial, Max Verstappen (Red bull), estaria en la part de darrere de la graella per sanció perquè divendres va canviar el motor, però el neerlandès només va fer una volta sense marcar temps per no arriscar sobre una pista molla i sortirà l’últim. El seu rival pel mundial, Lewis Hamilton, ho podia aprofitar, però no ho va fer del tot i només va marcar el quart temps. L’anglès va xocar amb el mur d’entrada a box i va trencar l’aleró davanter del Mercedes quan volia fer l’últim canvi de pneumàtics i posar els de sec perquè la pista ja no tenia gaire aigua. Va perdre temps i en el seu últim intent per fer la volta ràpida va fer una virolla i va sortir de la pista.

En la part positiva de resultats Lando Norris (McLaren) va fer la posició preferent per primera vegada en la seva carrera, superant per mig segon el madrileny Carlos Sainz (Ferrari). Una nova sorpresa va ser la tercera posició de George Russell i el seu Williams a menys d’un segon. Tots ells van aprofitar molt els pneumàtics de sec en l’última volta amb la pista amb bones condicions, i van deixar molt lluny la resta de pilots. Hamilton, quart, va estar a més de dos segons. Fernando Alonso va acabar amb el sisè registre.

Al matí el fort aiguat que va caure al circuit va suspendre els tercers entrenaments lliures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)