Fórmula 1

Mercedes canvia el motor de Bottas i sortirà el dissetè en el GP de Rússia

El finès pot ser un obstacle en la remuntada de Verstappen que surt últim

Mercedes ha decidit canviar el motor de Valtteri Bottas i amb la penalització sortirà des de la dissetena posició en el GP de Rússia. El finès podria intentar aturar la remuntada de Max Verstappen, a qui també han canviat el motor i han penalitzat, i ocuparà la vintena i darrera posició de la graella de sortida. D’aquesta manera el seu company Lewis Hamilton –que surt quart–, podria posar-se al capdavant del mundial i agafar avantatge respecte al neerlandès, el seu rival pel títol.

Valtteri Bottas ja havia penalitzat per un canvi de motor en l’última cursa, en el GP d’Itàlia, i ho ha tornat a fer a Sotxi. El finès va ocupar la setena posició en la qualificació de dissabte. En total són quatre els pilots que han canviat de motor en aquest gran premi i han estat penalitzats, ja que també ho han fet Charles Leclerc (Ferari) i Nicholas Latifi (Williams).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)