Més motor

Palou sortirà al darrere dels seus rivals pel títol

Motor. El català ocupa la desena posició en el GP de Long Beach, l’últim de l’IndyCar, mentre que O’Ward és el novè i Newgarden fa la ‘pole’

La lluita pel títol de l’IndyCar en l’última cursa del campionat, el GP de Long Beach, s’ha posat molt interessant, ja que Àlex Palou –el líder de la general–, sortirà al darrere dels seus dos rivals per quedar campió. En la qualificació el pilot de Sant Antoni de Vilamajor va acabar el desè, just darrere del mexicà Pato O’Ward, el seu màxim rival que va fer el novè registre. El tercer aspirant al títol, el nord-americà Josef Newgarden, va fer la posició preferent, va sumar un punt i ara està una mica més a prop del català.

Àlex Palou va fer un temps d’1:08.9464 en la ronda dels dotze millors i es va quedar a poc més d’una dècima del temps que va marcar el mexicà (1:08.8339) en la qualificació. Cap dels dos es va poder classificar per a la darrera ronda, el Fast 6, en què es decidia la posició preferent. En les darreres voltes Pato O’Ward es va dedicar a anar al darrere d’Àlex Palou i li va millorar el temps per poc. Josef Newgarden va fer el cinquè registre i va passar a la ronda dels sis més ràpids. En la lluita per aconseguir la pole el nord-americà va fer la posició preferent amb 1:08 2241.

El pilot català iniciarà la darrera cursa de l’IndyCar amb 517 punts i amb 35 d’avantatge sobre Pato O’Ward i amb 47 respecte a Josef Newgarden. Queden 53 punts en joc, el guanyador en sumarà 50 i també en pot sumar un pel fet d’anar líder de la cursa i dos més si és el pilot que ha anat primer més voltes.

En la primera sessió d’entrenaments de divendres Àlex Palou va fer el tercer millor temps (1:09.4554) i en la segona que es va disputar ahir mateix va acabar amb el setzè millor registre (1:08.8234) després de trobar trànsit a la pista quan estava fent la volta ràpida en els darrers minuts de la sessió.

UN PUNT MENYS

Newgarden va retallar un punt a Palou en la general i està a 47, amb 53 en joc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)