MotoGP

Calma en els primers lliures per la pluja i el terra moll en el GP del País Valencià

Els primers entrenaments lliures del GP del País Valencià, l’última prova de l’any, no han estat significatius per la pluja que ha caigut en MotoGP i el terra moll en Moto2. En la categoria gran el mític Valentino Rossi (Yamaha), que disputa el seu darrer gran premi abans de la seva retirada, només ha fet quatre voltes sense arriscar-se gens i ha estat a més de dotze segons del pilot més ràpid. El campió mundial Fabio Quartararo (Yamaha) a fet el quinze temps a més d’un segon i mig del millor registre. El francès sempre té problemes sobre l’aigua i al menys no ha caigut com els dos pilots de Ducati Francesco Bagnaia i Jack Miller. Malgrat anar per terra, sense conseqüències físiques, l’italià ha fet el sisè registre a mig segon, i l’australià el segon a una dècima i mitja del valencià Iker Lecuona (KTM) que ha sigut el més ràpid (1:40.569). El millor pilot català ha sigut Pol Espargaró (Honda) en la novena posició a set dècimes.

En Moto2, sense pluja però amb el terra mullat, els que no han arriscat han sigut els dos candidats al títol mundial. Remy Gardner (Kalex), que en fa prou amb un tretzè lloc per ser campió. ha fet el 20è temps a 2 segons del millor, mentre que el seu rival i company d’equip, Raül Fernández ha estat el dotzè més ràpid. Cap s’ha arriscat a una caiguda que els deixi fora de la lluita en el primer entrenament. El millor temps l’ha fet Augusto Fernández (Kalex) amb 1:46.587, mentre que Xavi Vierge (Kalex) ha fet el quinzè, i Albert Arenas (Boscoscuro) el 25è. El gironí no està be físicament i encara té seqüeles de la caiguda en el darrer gran premi. En Moto3 Izan Guevara (Gas Gas) ha estat el més ràpid amb 1:39.561 amb el terra sec i abans que fes la seva presencia la pluja. El recent campió mundial Pedro Acosta (KTM) ha fet el cinquè temps i Xavier Artigas (Honda) ha sigut el millor català en el lloc 22.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)