Fórmula 1

Hamilton marca el ritme

Fórmula 1. L’anglès fa el millor temps en la primera jornada del GP de l’Aràbia Saudita i deixa Verstappen a gairebé dues dècimes

En la primera jornada d’entrenaments Lewis Hamilton (Mercedes) ja va començar a marcar el ritme en fer el millor temps (1:29.018), i a intentar pressionar Max Verstappen (Red Bull), el seu rival en la lluita pel títol mundial. El neerlandès, que pot ser campió en la cursa de diumenge, va fer el quart millor registre a gairebé dues dècimes (0.195) de l’anglès.

La segona sessió, que es va fer amb llum artificial, com serà la qualificació i la cursa, va acabar a cinc minuts del final quan Charles Leclerc va perdre el control i va destrossar el seu Ferrari contra les proteccions. El pilot monegasc va sortit pel seu propi peu d’un vehicle aixafat i no es va fer mal.

Fernando Alonso (Alpine) va acabar amb el cinquè temps a quatre dècimes del millor registre i Carlos Sainz (Ferrari) va ser setè a més de cinc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)