Fórmula 1

Red Bull apel·la a l’estratègia i Verstappen li pispa la ‘pole’ a Hamilton

Max Verstappen (Red Bull) sortirà demà (14 h / DAZN) des de la posició preferent per davant de Lewis Hamilton (Mercedes) de la darrera cursa del mundial de Fórmula 1 més igualat dels últims deu anys i que es resoldrà en les 58 voltes més apassionants del curs 2021. El neerlandès ha rendibilitzat una gran jugada estratègia de Red Bull i ha estat el més ràpid –1:22.109–al sinuós i remodelat circuit de Yas Marina, en un Gran Premi d’Abu Dhabi d’alt voltatge al qual Verstappen i Hamilton hi arriben empatats amb 369,5 punts. el de Red Bull és líder pel major nombre de victòries (9) i seria campió si cap dels dos puntués. L’heptacampió del món ha guanyat vuit curses.El tercer millor temps l’ha fet Lando Norris (McLaren) i Checo Pérez (Red Bull), que ha donat l’assistència de la pole, serà quart.

En la Q3, la reunió dels deu millors, Verstappen, aprofitant el rebuf del seu company Checo Pérez en una maniobra complicada però molt eficient, li ha tret mig segon a Hamilton amb un registre d’1:22.109, un cop d’efecte d’estratègia que ha capgirat la dinàmica del cap de setmana i ha deixat Mercedes estabornit. L’escuderia austríaca ha jugat les seves cartes amb mestria després d’haver jugat al gat i la rata.

En la sessió de lliures matinal, de fet, el més ràpid havia estat Hamilton (1:23.274), que també havia intimidat en la Q1 amb 1:22.845.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)