Fórmula 1

Mercedes renuncia a apel·lar contra la victòria de Verstappen

Diu que ho fa per amor a aquest esport

L’escuderia Mercedes ha renunciat al seu recurs contra el resultat del GP d’Abu Dhabi, l’últim del mundial de Fórmula 1, que va donar la victòria i el títol de campió a l’holandès Max Verstappen (Red Bull). “Junts amb Lewis (Hamilton) hem considerat minuciosament com havíem de reaccionar al resultat d’aquesta final” ha manifestat Mercedes en un comunicat, per afegir que finalment renuncia al seu recurs “per amor a aquest esport” i davant de la certesa que ha de prevaldre “el resultat esportiu”.

Mercedes argumenta que inicialment van plantejar el recurs per l’aplicació d’un nou reglament als vehicles de seguretat que, al seu parer, va perjudicar Hamilton, que havia liderat durant tota la prova. També afirmen que van optar per protestar contra aquest resultat “en nom del joc net” i per obtenir “claredat”, per la via d’un “diàleg constructiu” amb la FIA i la Fórmula 1.

Mercedes havia avançat diumenge que apel·laria contra la decisió dels comissaris de la federació internacional de denegar les dues protestes formulades contra el resultat del GP d’Abu Dhabi. Va al·legar llavors que l’arrencada del cotxe de seguretat no es va ajustar al reglament esportiu, però els comissaris van desestimar poques hores després de les seves protestes. Mercedes tenia fins avui per presentar un nou recurs contra aquesta decisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)