Fórmula 1

Verstappen brilla en la gala de premis de la FIA, que té l’absència de Hamilton

Max Verstappen va rebre ahir a la nit el trofeu de campió mundial de Fórmula 1 en la gala d’entrega de premis de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA), en la qual va ser l’estrella. La nit d’entrega de trofeus que es va fer a París va notar la destacada absència de Lewis Hamilton, amb qui el neerlandès va mantenir una disputada i dura lluita pel títol que es va decidir en l’última volta de l’última cursa, i amb polèmica. L’escuderia Mercedes va protestar sense èxit per un final del campionat que encara no ha paït.

Hamilton havia de recollir el trofeu de segon classificat, i segons el reglament tenia l’obligació de ser-hi. Per això, podria ser sancionat. Sí que hi va ser present el seu company a l’equip Mercedes Valtteri Bottas, que va recollir el guardó de tercer classificat.

També va destacar l’absència del director de Mercedes, Toto Wolff, que havia de recollir el trofeu pel títol mundial de constructors, que han guanyat per vuitena vegada consecutiva. La representació de l’escuderia alemanya va recaure en el director tècnic, James Allison, que va recollir els trofeus del títol de Mercedes i del subcampionat de Lewis Hamilton. Toto Wolf ja havia anunciat la seva absència de la gala: “No hi seré per la meva lleialtat a Lewis i per la meva pròpia integritat personal”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)