Dakar

Victòria de Loeb, que recupera el segon lloc de la general en cotxes

Carlo Sain i Lucas Cruz han acabat tercer de l’etapa

Sebastien Loeb (BRX) ha guanyat la setena etapa del Dakar i ha recuperat la segona posició en la general de cotxes. El francès ha guanyat la segona etapa en aquesta edició i ja en suma setze. Després de la jornada de descans Loeb ha recuperat 5:26 respecte Nasser Al-Attiyah (Toyota), el líder de la general, que ha acabar segon. El saudita Yazeed Al Rajhi (Toyota), que era el segon de la general, ha ocupat la cinquena posició i ha cedit 10:03 amb el francès.

Carlos Sainz i el copilot català Lucas Cruz (Audi) han estat en els primers llocs en la primera part de l’etapa i al final han acabat tercers a 7:43 del guanyador. L’argentí Lucio Álvarez i l’igualadí Armand Monleón (Toyota) han sigut setens 13:37i han recuperat el quart lloc de la general, mentre que Nani Roma i Àlex Haro (BRX) han lluitat i han estat en alguns punt de pas entre els millors però han cedit temps en els darreres quilòmetres de l’especial i han arribat a meta en la novena posició provisional a 15:50.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)