MotoGP

Marc Márquez: “Quan estigui al cent per cent agafaré els mateixos riscos que abans”

El cerverí parla de les seves sensacions abans de l’inici del mundial, juntament amb Maverick Viñales i el campió del món Fabio Quartararo

Marc Márquez ha manifestat en la roda de premsa prèvia a l’inici del mundial de MotoGP en el GP de Qatar que lluitarà pel títol en aquest 2022, però que encara no està preparat per guanyar en les primeres curses i que quan estigui al cent per cent s’arriscarà igual que abans. “Estic content d’estar aquí, a l’hivern no ho tenia clar. Era important fer els tests i després de Mandalika em vaig sentir be físicament i és important. Al 2022 vull lluitar amb tots els rivals i per el títol”. El vuit vegades campió mundial ha parlat de la seva nova Honda i ha dit que sembla que hagi canviat de marca, que és molt diferent a les anteriors, però que té un gran potencial: “Veurem en les quatre o cinc primeres curses com evoluciona”. El cerverí també ha explicat que malgrat tot el que ha passat amb les lesions en els darrers dos anys: “El meu estil, i conduir de manera arriscada és igual, i quan estigui al cent per cent agafaré els mateixos riscos”.

Maverick Viñales ha comentat en quin moment està l’Aprilia i la seva adaptació a ella: “Per ser realistes necessitem esperar i millorar, però estem treballant bé i necessitem anar pas a pas. M’hi he sentit be en els test”. També ha explicat que en aquests moments: “No estem preparats per guanyar, però ho estarem.” El rosinc ha parlat de tota aquesta adaptació: “En certa manera en sento com un rookie, necessito ser ràpid i trobar els punts de referència, però em sento amb confiança”.

Fabio Quartararo, el campió mundial que estrena títol a Qatar, ha comentat que no sent més pressió per ser el campió: “Tinc més notorietat perquè soc el campió, però la meva vida és igual i ha de seguir així”. Respecte a com és la nova Yamaha el francès ha explicat: “Les meves sensacions són bones. Esperem més velocitat, però és el que hi ha. Cada any és més difícil, l’any passat érem cinc o sis pilots i ara podria dir que qualsevol és el rival”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)