Trial

Raga guanya la primera prova del GP d’Andorra per davant de Bou i Fajardo

Supera per nou punts (39 a 48) al campió mundial

Adam Raga (TRRS) ha guanyat la primera prova del GP d’Andorra i ha encapçalat un podi català, ja que l’han acompanyat Toni Bou (Montesa) i Jeroni Fajardo (Sherco). El pilot d’Ulldecona s’ha mostrat molt sòlid i ha sigut el millor en les dues voltes que s’han fet. Adam Raga ha sumat 39 punts i ha superat Toni Bou que ha acabat amb 48. La lluita ha sigut espectacular ja que a falta de dues zones estaven empatats a 38 punts i el campió mundial ha fallat en totes dues. Jeroni Fajardo ha acabat amb 61 punts, mentre que Miquel Gelabert (Gas Gas) ha sigut sisè amb 69 i Aniol Gelabert (Beta) ha acabat desè amb 85.

El basc Jaime Busto (Vertigo), que compartia el lideratge del mundial amb Toni Bou, només ha pogut finalitzar setè amb 70 punts, i ha baixat a la tercera posició. Toni Bou és el líder en solitari i Adam Raga s’ha situat segon. Demà es disputarà la segona prova del gran premi andorrà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)