Trial

Bou torna al més alt del podi al guanyar la segona prova del GP d’Andorra

Lidera un triplet català acompanyat per Raga, segon, i Fajardo, tercer

Toni Bou (Montesa) ha tornat al més alt del podi i ha guanyat la segona prova del GP d’Andorra, després que en la primera disputada dissabte va ocupar el segon lloc. El pierenc s’ha mostrat molt segur en aquesta ocasió i ha sigut el millor en les dues voltes finalitzant amb 18 punts de penalització. Ha superat clarament Adam Raga (TRRS) que va ser el guanyador d’ahir, i en aquesta ocasió ha acabat segon amb 28 punts. La tercera plaça del segon podi completament català en dos dies ha tornat a ser per Jeroni Fajardo amb 30 punts. El gironí ha fet una bona segona volta i ha remuntat des de la sisena plaça. Els germans gironins Miquel i Aniol Gelabert (GasGas i Beta) han ocupat la vuitena i la desena posició amb 46 i 52 punts respectivament.

Toni Bou ha ampliat la seva avantatge en la general del mundial i ara suma 74, per 63 el pilot d’Ulldecona Adam Raga. El tercer lloc és pel basc Jaime Busto (Vertigo) amb 59, que en aquesta jornada ha acabat quart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)