MotoGP

Márquez: “Els pilots Honda necessitem ajuda des del Japó”

El pilot català se sincera en una entrevista a DAZN mentre continua amb el seu procés de recuperació

Marc Márquez, pilot de Repsol Honda i en ple procés de recuperació després de la seva última intervenció al braç dret, ha explicat en una entrevista concedida a DAZN quins són els seus passos següents a seguir i com està veient la temporada del Mundial de MotoGP, amb especial atenció al moment que està travessant el seu equip: “Els pilots Honda necessitem una ajuda des del Japó, que hi hagi algun canvi. Estan patint tots els pilots. El que he corregut jo aquest any també estava patint, no només pel braç sinó perquè tampoc m’acabava de trobar bé amb la moto i és aquí on estem obligats a fer un canvi i a lluitar pel mundial les pròximes temporades”, ha confessat el pilot català.

Per a Marc Márquez, a més del seu interès sobre l’asfalt, també hi ha un altre aspecte que ara mateix el preocupa i que té a veure amb els moviments dels pilots de cara al pròxim any: “Està sent un any interessant pel que fa a fitxatges. Hi ha molts moviments. Els pilots que eren Honda s’han mogut, el meu germà a Ducati, el Pol a KTM… Queden dues places lliures, una l’ocuparà Alex Rins, un gran pilot com va demostrar a Silverstone, on va estar a un gran nivell. Sembla, això diuen, que la següent Repsol Honda serà per a Joan Mir. No hi ha res confirmat, si més no que sàpiga”, comenta Márquez.

Pel que fa als següents passos a seguir en la seva recuperació abans de tornar a competir, Marc Márquez afirma que: “A finals d’agost, després de les dotze setmanes de l’operació, tinc un TAC, on s’ha de veure una evolució a l’os i ens donarà la resposta sobre si podem incrementar la recuperació o no. Si per X raó he d’allargar la recuperació dues setmanes, ho hauré de fer, perquè no puc llençar tota la feina que s’ha fet fins ara. Quan tingui el vistiplau dels doctors i jo tingui prou força, de les primeres coses que faré serà pilotar una moto, per poder arribar al 100% com més aviat millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)