MotoGP

Sasaki protagonitza la gran remuntada i guanya en Moto3 del GP d’Àustria

Ha fet dues voltes llargues de sanció i ha passat del 21è lloc al primer

Ayumu Sasaki (husqvarna ha protagonitzat la gran remuntada en Moto3 en el GP d’Àustria i ha sumat la seva segona victòria de la temporada. El japonès sortia segon, però portava una penalització de dues long lap del gran premi anterior i després de fer aquestes dues voltes llargues ha baixat a la 21a posició en la cinquena volta. Ha començat a remuntar fent voltes ràpides i a dotze voltes del final ja s’ha situat primer. No ha deixat que ningú el superés i ha guanyat amb autoritat per davant del seu compatriota Tatsuki Suzuki (Honda). El jove sevillà de 16 anys David Muñoz (KTM) ha donat la sorpresa i ha completat el podi.

En la lluita pel títol Sergio Garcia Dols (Gas Gas) ha acabat cinquè i ha incrementat una mica la seva avantatge, a cinc punts, sobre el seu company d’equip Izan Guevara que ha finalitzat setè. El pilot de Sant Andreu de la Barca Xavier Artigas (CFMotot), sortia des de la 21a posició i ha acabat en la 14a plaça i ha sumat un parell de punts..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)