Trial

Bou també venç a Bèlgica i encarrila una mica més el títol mundial

Toni Bou (Montesa) ha deixat avui a Comblain au Pont (Bèlgica) el mundial de trial una mica més encarrilat amb el seu cinquè triomf en set curses, per davant del basc Jaime Bustos (Vértigo), segon en la general del campionat ara a 26 punts de distancia. Bou, que aspira al setzè títol a l’aire lliure consecutiu per eixamplar encara més la seva llegenda, ha fet 27 punts de penalització, Bustos n’ha acumulat 35 i el podi l’ha completat el pilot de Caldes de Malavella Jeroni Fajardo (Sherco), amb 36. Adam Raga (TRRS), tercer en el mundial, ha estat cinquè (44 punts) rere el jove gallec Gabriel Marcelli (Montesa), que n’ha sumat 42.

Falten tres proves –60 punts en joc–per al final del campionat, una a Cahors (França) –diumenge vinent i també d’un sol dia– i la final a Ponte de Legno (Itàlia), amb dues curses que es correran el 17 i el 18 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)