Fórmula 1

Sainz porta el Ferrari a fer el millor temps en el gran premi de casa, a Monza

Supera per una dècima i mitja Verstappen en la primera jornada d’entrenaments del GP d’Itàlia

Carlos Sainz ha portat al seu Ferrari a fer el millor registre en el primer dia d’entrenaments del gran premi de casa, el GP d’Itàlia en el circuit de Monza. El madrileny ha fet un temps d’1:21.664 i ha superat per gairebé una dècima i mitja el Red Bull de Max Verstappen que ha ocupat el segon lloc amb 1:21.807. Charles Leclerc ha situat el seu Ferrari en la tercera posició a menys de dues dècimes de Sainz (1:21.857). Fernando Alonso (Alpine) ha acabat el dia en el novè lloc amb 1:22.752, a més d’un segon.

Durant la primera jornada d’entrenaments ja s’ha conegut que cinc pilots seran sancionats amb diferents llocs en la graella de sortida per fer canvis en les seves unitats de potència, Max Verstappen amb cinc llocs, Sergio Pérez amb deu, mentre que Lewis Hamilton, Carlos Sainz i Valtteri Bottas ho han canviat pràcticament tot i aniran al final de la graella. Yuki Tsunoda Serà l’últim en la sortida ja que ha estat sancionat per arribar a les cinc amonestacions per diferents irregularitats, i de pas ha canviat el motor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)