Fórmula 1

Leclerc fa la ‘pole’, la vuitena de l’any, davant els aficionats de Ferrari

Verstappen és el segon més ràpid, però per la sanció sortirà setè en el GP d’Itàlia

Charles Leclerc ha sigut el més ràpid en la qualificació i en una gran volta d’1:20.161 ha aconseguit la posició preferent davant els aficionats de Ferrari, a casa seva en el GP d’Itàlia que es disputa en el circuit de Monza. El monegasc, que ha aconseguit la vuitena pole de la temporada, ha superat per gairebé una dècima i mitja el líder del mundial, Max Verstappen (Red Bull), que ha fet 1:20.306 i ha ocupat el segon lloc. El neerlandès està sancionat amb cinc llocs per canviar una part de l¡unitat de potència i sortirà des de la setena plaça.

Carlos Sainz (Ferrari) ha fet el tercer temps amb 1:20.429, però també està sancionat per canviar moltes parts del motor i sortirà des del fons de la graella. El neerlandès Nyck de Vries ha fet la tercera sessió d’entrenaments i la qualificació amb Williams, ja que el tailandès Alexander Albon ha estat baixa de darrera hora per una apendicitis. Nyck de Vries ha passat a la Q2 i ha fet el tretzè temps.

Esteban Ocon (Alpine), i els dos pilots de Haas, Mick Schumacher i Kevin Magnussen s’han afegit en aquesta jornada a la llarga llista de pilots sancionats –nou–, per fer canvis en les seves unitats de potència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)