MotoGP

Izan Guevara segella el títol de Moto3 amb victòria a Philip Island

El mallorquí Izan Guevara (Gas Gas) ha aconseguit una victòria magistral en el GP d’Austràlia, la cinquena del curs, i ha certificat el títol mundial de Moto3 després d’una dura pugna amb el turc Deniz Öncü (KTM), el valencià Sergio Garcia Dols (GasGas) i el japonès Ayurru Sasaki (Husqvarna). El triomf de l’illenc suposa també el primer títol de la marca gironina Gas Gas en el campionat. Amb dues curses en joc, Guevara suma 290 punts i ja no pot ser superat García Dols, segon amb 225. El pilot català Xavier Artigas (CFMoto) ha acabat en catorzena posició.

Triomf d’Alonso López en Moto2

En Moto2, el madrileny Alonso López (Boscoscuro) ha protagonitzat una autèntica exhibició i s’ha imposat en solitari, tot i haver de complir una sanció de volta llarga tot just a l’inici de la cursa. El japonès Ai Ogura (Kalex), que ha acabat onzè, és el nou líder del campionat, amb 3,5 punts d’avantatge sobre Augusto Fernández (Kalex), que ha cedit la seva posició de privilegi després d’una caiguda en la setzena volta. Pel que fa als catalans, Jeremy Alcoba (Kalex) ha estat sisè, igualant el seu millor resultat de la temporada, i el gironí Albert Arenas (Kalex), catorzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)